Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kratos

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 14 nov 10, 15:28

Opprinnelig postet av Plankekæll

Du burde se flere Sarpsborg 08-kamper "kanogvetalt", for du verken kan eller vet veldig mye om det laget ser jeg.

At du mener at FFK har bedre spillere på omtrent samtlige plasser beviser bare at du er helt på jordet. Du må rett og slett slutte å tro at vi er så jævli gode. Stikk fingeren i jorda - FFK er faktisk ikke noe bedre enn Sarpsborg 08. Heller ikke spillerne. At vi er en større klubb, javel, men det spiller ingen rolle. 

Jeg er langt i fra enig i at FFK har de beste spillerne i "alle" posisjoner i årets Adecco. Det er flere spillere som ikke ville kommet med på et All Star-lag. Vi har vel bare Borges og kanskje Piiroja.

Folk må huske på at et lag alltid er bedre en 11 enkeltspillere. I år (bortsett fra Songdal og Bryne hjemme) har FFK stort sett spillt som 11 enkeltspillere og selv om vi ved sesongstart hadde adeccos beste stall spiller for spiller, så har Sarp 08 stått sammen som et lag, selv om spillermatrialet har vært underlegent FFK. Betydningen av en god trener som får spillerene til å prestere som et lag ser man hvis man går 2 år tilbake i tid, da Conny (etellerannet) var trener i 08. Da lå de på nedre halvdel i adecco og slet med å holde hodet over vannet. Da nåværende trener kom inn klarte han å samkjøre laget, få de til å spille som et lag og spilte seg opp til kvalik på en halv sessong. At de skulle gjøre det godt i årets sesong var på meg ingen overaskelse. Aune har ikke klart å skape et lag ut av dages FFK-stall, og dermed virker spillerene dårligere en de det var i utgangspunktet, noe som i for seg heller ikke var overaskend.

Og i hennhold til spillerpress, det har da virkelig FFK-spillerene satt på seg selv da de fikk sparket Tom Nordlie.. Alt skulle jo bli så mye bedre bare han forsvant...

---------------------------

wakka wakka wakka ( < o o o o o o o


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f