Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

sarpen

Juniorspiller
Ble medlem: 20 nov 07
Innlegg: 136

Lagt til: 14 nov 10, 10:02

Den største forskjellen på lagene er at S08 har bygget et lag over tid. Kjøpt inn spillere som utfyller hverandre og får et system til å fungere. FFK har av forskjellige grunner blitt tappet for spillere og er nødt til å skape et lag ut av de som er igjen. Forutsetningene for å skape et byggverk har i mine øyne vært langt bedre i Sarp, denne sesongen anyway.

Synes likefullt Aune har fått mye ut av laget og påstår faktisk at det er en prestasjon at FFK lå an til direkte opprykk såpass lenge som de gjorde. FFK er et veldig ujevnt besatt lag. Det jeg har sett av de har både Rajo og Thomassen underprestert kraftig ifht tidligere sesonger, mens en spiller som Rafn og Gamboa har tidvis imponert meg.

Både Risholt og Valencia er overbetalte spillere som definitivt ikke har fremtiden foran seg. I tillegg har dere en av landets største klyser, Vidar Martinsen. Deilig å se en så usympatisk spiller se ut som bambi på glattisen. Ørmen fett og lim neste!

I mine øyne vil det være tilnærmet en sensasjon om FFK skulle slå ut Pølselaget fra Hønefoss i kvalkampene, men vi vet jo alle at sensasjoner har skjedd tidligere. Hønefoss har et langt bedre lag enn FFK, men er de dumme nok til å undervurdere dere?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f