Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 13 nov 10, 15:43

Hvis man skulle tatt lagene fra hverandre og sett hvem som hadde fått plass på et fiktivt lag hvor begge var satt sammen så tror jeg nok at FFK hadde hatt flest spillere på dette laget sann rent ferdighetsmessig.

Det særp vinner på er at de er sammspilt til tusen og det virker som det er en kompisflokk. Dette er noe man aldri skal undervudere. Kommer særp i flytsonen vil de gjøre det bra i TL hvis ikke så blir de slakt. Hele særp er med på å løfte hverandre og at alle vet hva alle gjør så funker det utrolig bra. FFK Sliter i år pga enorme utskiftninger og dermed lite sammspill og ikke minst bortimot det værste publikummet når det butter mot. Særp klapper for forsøk på finter selvom de feiler i Fredrikstad så slenger man dritt fra tribunen fordi man ikke klarer å dra av 5 mann.

Klassisk eksempel på hvor mye samspillet og moralen har å si er vel Godset, de tok sølv på 90 tallet og spilte utrolig bra mot Aston Villa i uefa cupen etter det. De gjorde det bra pga at de var så sammspilt og moralen i troppen var enorm. Laget ble jo ødelagt etter suksessen pga alle kjøpene og sparking av trener +++++

---------------------------

There's only one United. Leeds United

Jeg er ikke fra Norge, jeg er fra Fredrikstad ;)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f