Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

‰-kungen

Knøttespiller
Ble medlem: 30 sep 08
Innlegg: 69

Lagt til: 13 nov 10, 12:19

Opprinnelig postet av Sarpingen

Synspunkter?

En skal være forsiktig med å legge for mye av gode lagprestasjoner  over på enkeltspillere. Norge ligger foran Italia på FIFA-rankingen, men det er nok ikke mange norske spillere som hadde kapret en plass på Italia.

Jeg har ikke sett mange kamper med sarp, men jeg kan ikke si at det har vært enkeltspillere som jeg har lagt merke til. Derimot har jeg lagt merke til at hver spiller ser ut til å vite hva han skal gjøre og hva de andre på laget skal gjøre i en ganske enkelt taktikk. Det gjør underverker for pasningsprosenten, men gir også noen stygge tap når et motstanderlag finner motgiften.

Treneren i Særp har jo fått til det Eggen var god på: Ta for seg seg gode spillere som har slitt med å prestere i klubber hvor de har blitt stillt krav til. Som f.eks, Hoås og Wiig 

Disse har klappet sammen så fort det har blitt stilt krav til de, og motstandere har i tidliger år kunne lett ta disse ut av kampene med litt kontant duellspill. Og med såpass store hull i kompetanselista spørs det om de faktisk har noe å gjøre på høyeste nivå i det heletatt. Men det er mye mulig at Sarpetreneren har klart å løse opp de mentale sperrene for godt.

PS: Det er dermed ikke sagt at jeg ikke er enig i trådstarters konklusjon. FFK har slitt med at de har gitt bort spiller på topp og gitt fast plass til over-the-hill spillere. Alle spillerene FFK har gitt bort eller solgt i løpet av sesongen hadde gått rett inn på Særp, så da kan en jo tenke på hvor svekket FFK har blitt gjennom sesongen.

Min konklusjon: FFK hadde mye bedre stall enn Særp i begynnelsen av sesongen, på slutten var det vel mer ganske likt.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f