Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 12 nov 10, 22:46

All ære til Celso Borges som scorer et fantastisk frisparkmål i dag. At gutten spiller i Adeccoligaen er et gedigent under, men noe vi selvfølgelig skal prise oss lykkelige for. Litt artig er det at jeg sa til sidemannen at han kom til å sette den i krysset, som mot Bryne.

Dagens scoring var det rett og slett klasse over. En meget god prestasjon, som er på høyde med de aller beste Wallace-frisparkene.

Det første målet var også godt spill. Regissert av hvem? Borges, selvfølgelig. Slår pasningen ut til Amin Askar, som slår et godt innlegg. Der inne har vi goalgetter Thorvaldsson som enkelt ekspederer ballen i mål. Ser nærmest ut som om ballen treffer ham hardt, men det er en likefullt en god scoring.

Høyresiden vår var tidvis bra. Amin Askar leverer på et godt nivå i dag, endelig! Syns han hever seg mange, mange hakk fra tidligere prestasjoner i år. Gamboa ujevn, men spiller også bra. Syns han virker mer tilpass defensivt enn før - selv om han har mye å gå på her også - samtidig som han er mye med offensivt.

Den sentrale midtbanen vår får også ros av meg i dag. Hans Erik starter håpløst, med mange rare valg med ballen. Spiller seg allikevel opp, og innsatsen er det ingenting å si på. Det samme gjelder for Roger Risholt. Ser utrolig tent ut, og løper mye.

Det som skjedde bak i midtforsvaret er ikke så mye å snakke om, i dag er det bare å glede seg over at vi klarte å vinne kampen.

---------------------------

http://twitter.com/banksy8


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340