Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 06 nov 10, 14:56

Opprinnelig postet av tomroar
Da tror jeg ikke han har sett mange kamper i år av FFK. Taktisk utspill er det eneste jeg kan se at det er. Aune er ssikkert hyggelig å grei, men derfra til å være en habil adeccotrener er det en lang vei

Nå kjenner jo disse gutta hverandre godt fra tidligere også da. De er lokale begge to, og har vært sammen en hel masse i fotballmessige sammenhenger. Derfor vet Roar Johansen godt hva han snakker om når han beskriver Aune.

Roar Johansen (som har hatt gode resultater + godt spill) med Sarpsborg 08 i halvannen sesong nå er ikke mer faglig sterk enn Aune. Heller svakere. 

At Aune ikke får det til i FFK er jo synd, men jeg tror det er et sammensatt problem. Det er nok "enklere" å trene Sarpsborg 08 enn FFK også. Mye pga forventninger og publikum.

Jeg tror faktisk ikke Roar Johansen hadde fått til like gode resultater i FFK som i Sarpsborg 08. Her hadde han ikke fått tid på seg før vi hadde slaktet han. Jeg mener også Sarpsborg 08 har et mye mer homogent og godt sammensatt lag enn FFK. Mye mer spillende spillere (Breive, Wiig, Hoås, Berge, Jørgensen). Minst fire av disse hadde vært gode nok for FFKs førsteellever.

Dette er selvsagt ingen unnskyldning for at Aune ikke får maks ut av FFK. Men som sagt, FFK må være en av de vanskeligste klubbene å trene.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340