Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5519

Lagt til: 05 nov 10, 13:42

Jeg vet ikke så mye om dette men tror følgende. Klubben dvs Sport AS er "satt under administrasjon" av Værste AS. De har kontroll på løpende utgifter. Men, det er et stort etterslep med MANGE år der man har brukt mer penger enn man har tjent. Jeg sitter med et klart inntrykk at man har kontroll på dette, men handlefriheten er sterkt begrenset. Gjelden blir ikke borte selv om man har fått refinansiert og utsatt betalingsfrister.

Året i Adecco har ikke gjort dette lettere, da man fortsatt har løpende kostnader på Tippeliga nivå. Ledelsen i klubben og Sport AS har klart å gi kreditorene en trygghet i at pengene vil komme selv om det tar tid. Hvis klubben hadde brukt penger for å sikre opprykk i høst ville kreditorene mistet denne troen.

Ser man tilbake på 2000 tallet så invisterte man i sportslig suksess med penger man ikke hadde, og heller ikke tjente inn igjen. Derfor var det, heldigvis, utenkelig at man skulle gå i den samme fella for å sikre opprykk i år. Selv om investeringen skulle betale seg så var ikke handlefriheten der.

Skulle vi klare å rykke opp vil det ikke være midler til forsterkninger. Men selv om det skulle gå rett ned igjen så trenger klubben de pengene som ett år i TL vil bringe. Klarer vi ikke å rykke opp så vil det bare ta enda flrer år før man er friskmeldt.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340