Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Norip

A-lagspiller

Ble medlem: 17 apr 07
Innlegg: 675

Lagt til: 02 nov 10, 11:06

Skjønner godt at det er morsomt og begynne og dra igang sanger på feltet, jeg gjorde det ofte selv, men dette er faktisk forsangers jobb og ingen annen. Men når forsangeren ikke klarer å gjøre jobben sin engang, som mot tromsdalen hjemme, da blir det feil at vi klager på andre som drar igang individuelt..

Forsanger må først og fremst gjøre jobben sin! Noe han ikke har vært god på de siste 4 kampene.

Jeg orker ikke engang å tenke på Mr. Brun. En større tulling skal man lete lenge etter. 
Tror nok at han skrek til alle på feltet, men han slenger så mye dritt til oss. Uansett om vi synger av full hals eller tar 20 sekunders pauser. Han trenger å høre det tilbake noen ganger, selv om det kanskje ikke er på den beste måten. Noen ganger blir det bare nok.

Til noe annet. Nå må Plankehaugen drite i pub, hest, cafe og alt annet ræl! Nå må vi kjempe for å få byttet side til neste år! Håpløst at vi som hjemmesupportere skal ha den dårligste plassen på stadion. En vegg hjelper ikke på den plassen vi har nå, det blåser alltid mot oss. Og vi er for langt unna hovedtribunen. 

Nå kan jeg ikke si noe sikkert, men tror nok at de fleste i Supras er villige til å legge ned mange dugnadstimer for og få flyttet over til bortefeltet.

Hvis vi ikke får viljen vår, så syns jeg faktisk at hele Plankehaugen kan boikotte kamper, og sitte på langsider, kortsider og faens oldemor. Fotballen er ingenting, uten syngende supportere. Og vi må vise at vi står vi sammen om en ting, nemlig det å støtte Fredrikstad FK, visuelt og verbalt på beste måte!

---------------------------

SUPRAS FREDRIKSTAD


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f