Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 01 nov 10, 14:18

Flott at du tar ditt samfunnsansvar og ordner opp, sarpen. Du kom i grevens tid, som du ser av diskusjonen her var det full enighet blant alle supporterne i hele Fredrikstad, og hadde ikke du dukket opp, ville antageligvis kontooverføringen allerede vært i boks.

Fra spøk til alvor. Som Plankekæll sier, er det bare idiotisk av Altaposten å lage en sak på dette. Slett journalistikk. Men det skjer kanskje ikke så mye annet i Alta som det er verdt å skrive om.

Nå sier jo Thomas Braaten til samme avis at de kommer til å gi 100% mot Sarpsborg, og dette er bare tull. Selvfølgelig slipper de skuldrene ned noen hakk når de vet at det ikke står noe på spill. I media må man så klart være profesjonelle, men det ville forundre meg meget om dette skjer i praksis.

Og det er forsåvidt helt greit. Når vi i siste serierunde må være avhengige av et lag som spiller kampene sine innendørs og ikke har råd til å få tak i en keeper til de siste serierundene, kan vi like godt takke oss selv. Dersom det ikke blir opprykk i år, har vi ingen andre enn oss selv å skylde på.

---------------------------

http://twitter.com/banksy8


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340