Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jens G Best

A-lagspiller

Ble medlem: 03 jul 07
Innlegg: 635

Lagt til: 26 okt 10, 23:38
Endret: 27 okt 10, 00:42
Endret av: Jens G Best

Opprinnelig postet av Ståle
"..

Jepp helt korrekt, som om jeg skulle ha sagt det selv. Tenk hvis spillerne hadde holdt sutringa si mot Nordlie for seg selv og heller prøvd å dra lasset.

 

De som mener spillerene sutret under Nordlie, er i ferd med å vinne all diskusjon her inne fordi den påstanden blir gjentatt og gjentatt til den grad at den snart blir oppfattet som den fulle sannhet, det er den ikke. Den er i aller beste fall tvilsom.


Det som er sant, er derimot: (Jeg siterer vår største legende i nyere tid, Pål Andre Czwartek, som uten å ha noe personlig å tjene på sine uttalelser gikk ut med et offentlig brev i fb der han sier:)


"Jeg har vært vitne til et språkbruk og utskjelling av spillere som ikke hører hjemme verken på fotballbanen eller på andre arenaer i samfunnet. Jeg angrer den dag i dag på at jeg bare sto og så på dette uten å gripe inn. Dette har dessverre spesielt gått ut over de spillerne som er klubbens fremtid."


Det Nordlie bedrev, og som han selv kaller situasjonsbestemt ledelse, blir av andre som var tilstede og som har vært årevis i fotballmiljøet beskrevet som; rå og hensynsløs mobbing.

Jeg tror ikke Nordlie taklet presset med å trene FFK i den situasjonen de var i fjor høst, han ble ihvertfall direkte ufin og tok det brutalt ut på folk rundt seg til den grad at vår mest trofaste spiller gjennom hele 2000 tallet skrev det i ett åpent brev til hele byen. 

Klubben er ferdig med Nordlie, han kommer ikke tilbake.

Kan vi ikke være også være ferdig med Nordlie nå, et år etterpå, vær så snill?

 

---------------------------

Svaberget for alltid!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340