Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 26 okt 10, 18:37
Endret: 26 okt 10, 18:39
Endret av: Willy René

Opprinnelig postet av tomroar
Tror ikke klubben har noe valg, om ikke Aune skiftes ut tror jeg det blir lite salg av sesongkort til året. Hvem har trua fortsatt på denne treneren som fikk prøve seg i ifjor med lite hell, ny sesong med enda værre spill. Mulig Værste vil betale gildetselv uten så mange på tribunen. Jeg kommer uansett, tor det blir tynt rundt der jeg sitter i følge hva de sier.

Hvis FFK mot formodning skulle rykke opp så får man håpe at det ikke blir sett på som noen sportslig suksess og treneren blir fredet.

Sesongen til nå har vært en fiasko, det må man kunne kalle det når et tippeligalag rykker ned og beholder en brukbar stall og ett stort publikum, Norges 5. største publikum (itippeligaen) burde forvente å rykke opp med klar margin, ref. andre lag som har rykket opp de siste årene, året etter nedrykket.  En fiasko fordi man ikke har avgjort opprykket for lenge siden.

Laget mangler en leder både på banen og benken, det ser man på spillerstilen og på feigheten ved en ledelse over bunnlag. Og når treneren ikke har mer autoritet over spillerne i kampene som f.eks. mot Ranheim sier jo også sitt. Det jeg mener med det var at treneren forsøkte å få spillerne til å holde ballen i laget, men de trodde heller på kælking og utførte dette, flaut å se spillerne som kælket ballen opp mot Ranheims dødlinje hver gang de fikk tak i ballen.

Trenerapparatet bør byttes ut uansett opprykk eller ikke. Slike flaue forestillinger medfører at mange supportere gir opp og finner andre hobbies.

---------------------------

Når får FFK stjerne på drakten ?
Og når avsannes Djevelen ?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340