Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

foyn

A-lagspiller
Ble medlem: 20 sep 07
Innlegg: 424

Lagt til: 25 okt 10, 09:46
Endret: 25 okt 10, 09:47
Endret av: foyn

Opprinnelig postet av Tøfflus

Du er altså sikker på at ikke bare vil FFK vinne mot både Tromsdalen og Bryne, men smurfene vil avgi poeng mot enten Sandnes-Ulf eller Alta? Du er jaggu en større optimist enn meg, dætts for sjår.

 

Det eneste sikre er det usikre; det har vel de siste matchene vist hvor både sarpsborg og ffk har gitt bort unødvendige poeng i sluttminuttene.. Hjemmekampene til sarpsborg mot mjøndalen og nybergsund har gitt fortjente seire; begge kampene kunne gitt større siffer men samtidig har det ikke vært lengre unna enn et annulert mål og et par store kim ojo sjanser fra poengdeling eller enda verre.

Hjemme-statistikken til sandnes ulf er ganske svak og spiller sarp opp mot sitt beste og en normal uttelling så skal det gå veien, men det har det vært sagt flere ganger i år.. Ser ikke bort fra at ffk tar over føringen etter denne runden og at det snur i siste igjen..

I god konkurranse med en del andre så er tromsdalen antagelig det mest destruktive laget som har vært i sarp i år.. 11 mann på 1,90 innenfor 35 meter blir litt spesiell fotball. Scorer ffk tidlig tror jeg jaggu ikke de forandrer taktikk heller.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f