Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

_JG_

Knøttespiller
Ble medlem: 04 okt 10
Innlegg: 26

Lagt til: 05 okt 10, 17:57

Opprinnelig postet av Willy René

Og så virker det som om man prøver i forsvare Annans handlinger, fordi det var "Andresens gutter som begynte".

Er det ok å klype i balla og å stikke fingern i rævva da eller?

Annan burde bli ilagt karantene når NFF så innslaget i etterhånd. Han fornekter seg ikke, han er og blir en grisespiller, husker bl.a. den gang han kjørte fingeren i øyet på en motspiller, og det med absolutt vilje.

Det er ingen som prøver å forsvare Annans handlinger. Men han tas i forsvar fordi INGEN i media ser ut til å legge merke til at det er Andresens menn som starter alt oppstyret ved straffesituasjonen. Hadde ikke Muri satt albuen i brystet på Annan så kunne jeg vært enig med media, men situasjonen er litt mer nyansert enn det som nå skjer; Alle er ute etter å ta Annan fordi ingen andre gjorde noe galt, bare han.

NFF kan ikke ilegge karantene for dette. Overtrampet skal da kvalifisere til minst 2 kampers utestengelse noe denne situasjonen åpenbart ikke gjør. Kanskje en kamp, eller gult kort som han jo fikk. At reglene til NFF for slikt kanskje er feil kan vi diskutere. Men å begynne å forlange at NFF skal gå utover de reglene de har å forholde seg til faller jo åpenbart på sin egen urimelighet.

 

Men Annan er en grisespiller og Eggen ødela vel alt han har bygget opp som trener med diskusjonen etter kampen og det håpløse, flaue, begredelige, fryktelige rasismeutsagnet sitt. Er det mulig liksom??


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340