Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4684

Lagt til: 05 okt 10, 09:51

Opprinnelig postet av _JG_

Forstår jeg deg rett dersom jeg sier at det du her hevder er at Vålerenga fremstod som bedre etter kampen ved å hevde at alt var RBK sin feil? Når bildene viser at det er Andresens gutter som starter begge situasjonene? Først Dos Santos ved Prica og så Muri ved å sette albuen i brystkassen på Annan?

Nei, jeg synes ikke Vålerenga fremsto noe bedre. Jeg synes dog RBK fremsto atskillig verre. Når man er best, bør man også være stor nok til å innrømme sine feil.

Andresen la da ikke skylda for tapet på dommeren? Og du overdriver når du påstår at VIF-spillerne "startet bråket". At det er litt skubbing når man stiller seg opp før et straffespark er ingenting, og det er faktisk Prica som først tenner skikkelig (og gir Dos Santos en real dytt). Som jeg allerede har sagt - her bør dommer enten gi begge gult, eller ingen av dem. Situasjonen mellom Annan og Muri er mye det samme. Annan står rett bak Muri, og det er ikke snakk om noen kraftig albue - definitivt ikke et slag med albuen - fra Muri. Og absolutt ikke noe som forsvarer det Annan gjør.

Eggen "verner" ikke om sine spillere, han nekter å forholde seg til virkeligheten. Andresen framsto som langt mer ydmyk enn Eggen. Da han fikk se TV-bildene innrømmet han jo faktisk at Dos Santos også dyttet en RBK-spiller, men han sto på at det var Prica som var mest "brutal" i situasjonen - noe jeg er enig med ham i.

Dog vil jeg ikke kritisere dommeren for dette, for han så antagelig bara Dos Santos' dytt tilbake og ikke alt fra Prica. Deretter så han oppløpet mellom Muri og Annan (men ikke balletaket), og ga Annan gult. Han dømte greit ut fra det han så, og skal vi få 100% riktig dømming i slike situasjoner må dommeren se på opptakene.

 

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340