Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gooner

Bedriftsspiller

Ble medlem: 26 jan 08
Innlegg: 16

Lagt til: 30 sep 10, 21:31

Dette var ikke uventet.
Ikke bare med tanke på de gangene jeg selv har vært på puben, eller andre bekjente som har ruslet ned på Kjellærn sportspub for en hyggelig aften.
Det har vært få kunder der, og engasjementet i denne tråden har vel også bevisst at mange i Plankehaugen gir f... i denne plassen.

Det som er oppsiktsvekkende, er jo de enorme tallene som har kommet måned etter måned, uten at tiltak har blitt satt igang. Skremmende, med tanke på at dette er drevet av en medlemsklubb for FFK.

Mysthical:
Tror du virkelig denne gjelda hadde vært unngått, om man kunne vist bortekampene på skjermen det siste halvåret? Kunne sikkert redusert noe, men mange hadde likevel sittet hjemme å sett de samme kampene i sin egen stue.

Byen burde helt klart klare å ha en fotballpub/sportsbar, siden mange andre byer klarer dette. Problemet i dette tilfellet, er jo at det ikke har vært noen plass hvor det har fungert i det hele tatt.
Ikke trekker det folk, ikke reklamerer de for å trekke folk, ikke skjer det noe der som får folk til å prøve plassen i en tøff tid, ikke støtter egne medlemmer opp puben/baren, og mange (inkludert meg) har jo mange dårlige erfaringer de gangene man har vært der.

Tipper det går et halvt år til, før de stenger for godt. Da er gjelda minst 200000,- mer. Nå vil sikkert noen dugnadsjeler stille opp i starten, men hvor lenge gidder man når det fortsetter med røde tall?

Får håpe noen med en visjon, med erfaring fra bransjen, eller noen som virkelig forstår "gamet" i bransjen starter opp til våren, for lokalet har store muligheter både under kamper og utover kveldene på helgetid.

---------------------------

Victoria Concordia Crescit


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f