Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 27 sep 10, 21:27

Opprinnelig postet av sarpen

Opprinnelig postet av ffk1903

Får endelig håpe smurfene går på et stortap mot Moss neste runde. Jeg erger meg fortsatt over Follo hjemme, Nybergsund hjemme og Alta borte. Full pott der og vi hadde hatt 50 poeng og hadde tolv poeng ned til tredjeplassen. Vi kunne jo avgjort dette for leeeeeenge siden! Det hjelper heller ikke at det ser ut som smurfene skal ha med seg flyten og flaksen ut sesongen. Er vel ikke første gangen i år at de har reddet trepoengere mot slutten på heldige omstendigheter, mens FFK stort sett har sløst bort poeng på den måten.

Ååååå, så kjempesøt den katten er ææææ........

Nei, det var ikke flaks, møkkalaget fra Tromsdalen lå faen meg som en flat 11'er i forsvar i 90 minutter. Vi bombarderte samene og det måtte til slutt bli hjemmeseier. Dommeren presterte tilogmed å overse et klart straffespark, som linjemann vinket som en gal for.

Vi gleder oss som faen til sesonginnspurten og skal puste Kråkerøygjengen i nakken. En liten miss og vi er der......... Prekæs!

Nå har jeg sett en del Sarpsborg08 kamper i årets sesong, for å følge med. Syntes dere spiller artig fotball der oppe, kapp gjerne huet av meg folkens, men de gjør det.. Men det jeg skal fram til da, i det siste så har ikke dere vært noe særlig mer effektivere enn oss, sjanse på sjanse på sjanse på sjanse, men klarer ikke å score mål gett.. Mot Sandnes så ble det scoret selvmål, mot Tromsdalen så vant dere også på selvmål igjen, sist runde mot Strømmen gikk dere på en 0 - 3 smell.Smeller kan skje, så skal ikke sitte her å være eplekjekk, bare poengtere for deg sarpen og dere andre, at adeccoligaen er jevnere enn dere trur, alle slår alle og alle går på en smell inniblant.

Høsten blir spennende, tror dere spiller ned Hønefoss i år og tar steget opp der sånn. Lykke til..

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK

15.05.2010

24.08.2010 kom du ut og ville se verden :)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340