Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 20 sep 10, 21:06

Opprinnelig postet av Rey

Det jobbes fortsatt med dette verdidokumentet men det tar mye lengre tid enn håpet. Et utkast til kjerneverdiene ble presentert på medlemsmøtet forrige uke, men det er fortsatt veldig mye som gjenstår virker det som.

Regner med at Asgeir kan fortelle mer om dette ettersom han er blant de som jobber med dette.

Joda, det stemmer, det - Det jobbes med verdidokument osv.

Jeg har ikke fått det helt som jeg ville, jmf mitt forslag til årsmøtet på nyåret, men jeg tror at den prosessen vi holder på med kommer til bli veldig viktig for FFK okke som.

Jeg så for meg et verdidokument med noe mer "kjøtt på benet" enn det verdidokumentet som vi endte opp med. Spesielt mener jeg personlig at klubben trenger noen klarere føringer for framtida når det gjelder spillestil og rekruttering. Vi trenger slike føringer fordi det i fotball-verdenen finnes svært sterke personligheter som har lyst til å gjøre ting på sin egen måte.

Verdidokumentet er bra det, men det er jo først når man skal implementere og bruke verdiene at verdiene viser seg gode eller dårlige. Det en gjør med verdiene avgjør om det blir vellykka eller fiasko. 

Verdiene er satt ned og definert, men i sin generelle form. Den videre prosessen er så å lage en langtidsplan tufta på de samme verdiene som så til slutt formelt skal godkjennes av årsmøtet. Jeg håper, og regner med, at det i denne langtidsplanen kommer skarpe føringer som binder opp klubbstyret til å jobbe med strategisk viktige ting i framtida.

Denne måten å gjøre det på er forøvrig helt standard klubbutvikling, og nettopp derfor er jeg noe avmålt, eller spent, på hva resultatet blir, for jeg har vært vitne til mange liknende prosesser som har vært uten eller med begrensa effekt.

Sånn som jeg ser det skal en langtidsplan være bindende, og manglende oppfølging av denne skal bety reaksjoner fra medlemsmassen. Men jeg er stygt redd for at de som skal ha rollen som vaktbikkje faktisk ender opp med å bli medlemmene sjøl. For vi skal ikke glemme at det forelå langtidsplaner for inntil ganske kort tid tilbake som IKKE ble fulgt, og det er her vaktbikkjene må følge med i timen.

Vi får ta ett skritt av gangen, og så får vi bygge på der ting ikke fungerer. Jeg har for eksempel mer enn lyst til å gå gjennom klubblovene for å se om det er mulig å endre noe sånn at klubbstyret får litt klarere linjer å jobbe etter. F.eks bør det stå litt om hva slags mandat klubbstyret skal ha iforhold til AS-styret... 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340