Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 20 sep 10, 08:08

Nei, Løvham har ikke en kamp å gå på. De har heller ikke hatt den serierunden hvor de skulle møtt Lyn for andre gang. De skal stå over den tredje siste runden - den 24. oktober, en uke etter at FFK har stått over en runde.

De lagene i toppen som har en kamp til gode på oss, er Sogndal, smurfene, Strømmen og Ranheim. Resten av de som har en kamp til gode, er bunnlag.

Neste runde er forøvrig som følger:

LøvHam - FFK: Vi må vinne, for det kommer Sarp til å gjøre, og antagelig Strømmen også. Løv-Ham har 3-1-2 på de siste seks, men slet seg såvidt til 1-0 over Follo i går. Håper revansjelysten hever innsatsen til FFK-spillerne til nivået fra andreomgangen mot Glimt.

Sogndal-Alta. Lett hjemmeseier.

Bryne-Follo: Hjemmelaget med opptur mot Moss, de bør vel være motiverte nok siden det står om å berge plassen. H.

Ranheim - Moss: Well, Ranheim taper kontinuerlig for tiden. Kanskje Moss kan ta med seg viktige poeng i bunnstriden her, helt åpen kamp. For en måned siden hadde dette vært rundens klareste H.

Sarp08 - Tromsdalen: Nå har riktignok smurfene skuffet i to strake hjemmekamper, men Tromsdalen er svake borte. Tror dette blir en opptur for de blåhvite, dessverre.

Strømmen - Mjøndalen: Begge vant i går, Strømmen er virkelig i en flytsone for tiden. Tror de vinner her og befester posisjonen i topp fem.

 

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340