Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 19 sep 10, 20:59
Endret: 26 sep 10, 22:00
Endret av: Tøfflus

Mer og mer tyder på at det blir Hønefoss og ikke Molde som blir kvaliklaget i år. Molde med 1-0 over nettopp hønsefuglene i dag, og dermed fikk de tre poengs forsprang - det er ikke lenge siden Molde var tre bak.

Midtsjiktet er fortsatt like tett, med seks poeng fra AaFK på fjerde ned til Stabæk på 11. - men jeg blir stadig mer sikker på at topp tre forblir som de er nå, i uendret rekkefølge.

En ganske underholdende kamp i Bergen nå mellom Brann og RBK, den lever i høyeste grad.

PS: Imponerende av RBK å stå imot på slutten der med ti mann - men det må sies at seiersmålet var flaks. Hadde ikke Henriksens skudd endret retning hadde antagelig Opdal tatt det lett. Det målet er den første spikeren i kista som VIFs gullhåp ligger i. Tror kista spikres igjen for godt når lagene møtes på Lerkendal om to uker (må nesten stikke og se den kampen)

Etter 25. serierunde:

Brann og Molde klarer foreløpig ikke å få en skikkelig luke på Hønefoss, skulle mensen vinne i morra er det ett stakkars poeng (og i så fall vil Sandefjord være klare for Adeccodassen).

Dagens resultater har gitt VIF en mulighet til å skape spenning om seriegullet, men det fordrer at de vinner på Lerkendal om en uke. Det har potensiale til å bli årets kamp i TL. Som Trondheimsboer har jeg vel ikke annet valg enn å få med meg denne.

I og med at Tromsø slo Viking ser det også ut som jeg skal få rett, de sikrer tredjeplassen nå med mindre underlige ting skjer.

 

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340