Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Satch

Juniorspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 172

Lagt til: 19 sep 10, 20:35

Opprinnelig postet av Knuty

Opprinnelig postet av ffk1903

Hadde jeg i det minste sett et uforløst potensiale i laget under Aune, så hadde det på en måte vært greit. Da hadde det bare vært snakk om tid før ting løsnet. Men når det meste virker planløst og laget ser ut til å bli dårligere og mer ustabilt for hver kamp som går, så ser man ikke akkurat lyst inn i fremtiden.

Spot on..

Selv med godvilje, FFK-briller og alt mulig, så klarer jeg ikke å se noen utvikling, eller tendenser. Vi spiller rett og slett skremmende dårlig, planløst over tid nå. På toppen av det hele gjøres det i løpet av kampen en del svært rare bytter/taktiske disposisjoner. 

Slik det ser ut nå sørger tiden bare for å synliggjøre problemet ytterligere, ikke løse det.

Det er selvfølgelig et ganske stort uforløst potensial i laget! Men det er relativt klart og tydelig at det ikke er noen i klubben i dag som evner å forløse dette potensialet : Regner med at det er det ffk1903 mener når han sier at han ”ikke ser noe uforløst potensiale under Aune

Derfor :

Nok engang en skuffende innsats av laget FFK

Nok engang en kamp av FFK tilsynelatende uten plan, mål og mening

Nok engang presterer enkeltspillere langt under pari

Nok engang den samme tiraden av intetsigende bortforklaringer

Nok engang : ” – men neste kamp – ja da skal vi reise kjerringa”

Vi ligger etter denne runden fortsatt på annen plass – så da er vi vel nest best da, målt etter Adecco-standard. Det er i det minste en fin unnskyldning å bruke…. FFK framstår nå i virkeligheten som et svakt lag.

Hvor god STALLEN er målt mot de andre lagene er (nesten) uinteressant så lenge vi vet at LAGET burde vært foran Sogndal på tabellen om ikke altfor mange poeng hadde vært rotet bort i manglende mål og mening i det som skjer på banen.

Man kan ha et orkester av kjempegode musikere, men det blir likevel ”flyalarm” om alle begynner på hver sin låt fordi ingen har gitt klar beskjed om hvilken låt orkestret skal spille sammen.

Nå må en eller annen på ansvarlig hold i FFK ta affære – før det er for sent. Vi kan ikke basere oss på kollektiv kollaps hos alle de andre lagene i hver eneste serierunde.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340