Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 19 sep 10, 18:13
Opprinnelig postet av Jens Henrik

Opprinnelig postet av Plankekæll

Opprinnelig postet av Jens Henrik

Det jeg har sett av Tippeligafotball i år, er en helt annen verden enn det vi presterer om dagen.

Det jeg har sett av Tippeligaen i år er skandaløst dårlig. Unntakene er Vålerenga og til dels Rosenborg (under Hamrén).

FFK hadde hengt bedre med i Tippeligaen enn i Adeccoligaen tror jeg. Selv med det laget vi har nå. Så dårlig er faktisk nivået i Tippeligaen.

Det er jeg ikke enig i det hele tatt.  Når du taper mot lag som Follo og Alta, da har du ikke et konkurransemessig fortrinn som ville gjort det lettere å klare seg i Tippeligaen.  Jeg mener dessverre at vi hadde hatt like god mulighet til å klare oss i Tippeligaen  som en snøball har for å overleve i helvete.

Se på spillet vi har hatt i år, det er ikke mange kampene hvor vi har vært i nærheten av Tippeligastandard.  Mot Bryne og Sogndal kanskje.  Ellers har det meste vært bedrøvelig dårlig.  At Tippeligaen holder et lavt nivå, eller om vi p.t. skulle hengt med i Tippeligaen, forteller det bare èn ting, og det er at norsk fotball er grenseløst svak.

At vi supportere drømmer og ønsker at vi skal være bedre enn det vi er, synes jeg er forståelig.  Men på et eller annet tidspunkt må vi kalle en spade for en spade.

PS: Kanskje det er ett lag i Tippeligaen vi kunne ha havnet over på tabellen (med flyt vel å merke), og det er Sandefjord.

Dagens FFK-lag hadde vært slaktoffer i tippeligaen, er ikke det innlysende det da? Og så er jeg så lei av å høre at vi har addecoligaens beste stall.

---------------------------

Når får FFK stjerne på drakten ?
Og når avsannes Djevelen ?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f