Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 15 sep 10, 23:17

Kjørte Ranheim over FFK på stadion? Nå vant Ranheim 3-2 etter at FFK rundspilte dem og vant sjansestatistikken omtrent 15-4. 

Sarpsborg kjørte absolutt ikke over FFK i Fredrikstad, ei heller i Sarpsborg selv om de der vant 3-0.

Sogndal er langt i fra i en egen klasse synes jeg. Grunnen til at de har fått en luke på toppen er ene og alene FFKs grusomme spill i det siste. FFK burde hatt 5-6 poengs luke til Sogndal nå og vært tilnærmet klare for Tippeligaen allerede. Ellers er de andre lagene i toppen både dårlige og ustabile de også.

At du i tillegg mener at Ranheim er en seriøs utfordrer til opprykk slik de har spilt i det siste gjør meg usikker på om du i det hele tatt følger med. De taper jo stort sett alt av kamper for tiden. Jeg er enig at Sarpsborg 08 ser ut som en soleklar opprykkskandidat, men så kommer nok nervene der også skal du se.

La oss håpe at denne Glimt-kampen var et vendepunkt for selvtilliten til FFK. Intet hadde smakt bedre enn seier mot Alta neste kamp nå.

Sarpsborg 08 har et lettere program igjen enn FFK, men det er på papiret. Kampene skal spilles, og jeg er ganske sikker på at sarpingene går på et par bomber i de gjenstående kampene. Presset øker på dem for hver kamp som spilles.

Det med publikum kan jeg til dels være enig med deg i, men jeg synes ikke det er noe spesielt verre i Fredrikstad enn andre steder. Mulig det bare er meg, men jeg synes publikum var verre tidligere i sesongen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340