Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

thorsen

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 aug 08
Innlegg: 905

Lagt til: 14 sep 10, 22:21

Opprinnelig postet av tomroar
Vi tremger nok ny trener, men med siste utvikling i Sport AS er vel den sist spikeren slått inn ang midler fra Spillerinvest. Det ser dermed ikke lyst ut for neste sesong ang midler heller pga. dette.Tror ikke Værste stiller med de store midlene. Opprykk uten forsterkninger på flere plasser er helt bortkastet. Det er kanskje like greit med nok et år i Adeccon med enda mere oprydding og frigjøring av midler slik at det kan satses om et par år. Da er vil vel alle de dyre kontraktene på spillere som ikke leverer til mer enn 25 % av lønna ferdige.

Grunnen til at klubben fortsatt er i live er at både Spillerinvest og Værste bidro med mye penger og ettergav store deler av gjelden FFK hadde til de. Greit at folk er missfornøyde med at de store forsterkningene uteblir, men håper folk har fått med seg at det er en grunn til det og ikke at "Terje er sur" osv.

Opprinnelig postet av http://www.fredrikstadfk.no/content/view/2648/57/
...

  • Ettergivelse og innskudd av ny kapital fra FFK Klubb, Værste AS, Fredrikstad Spillerinvest AS og garantister. I sum vil refinansieringen innebære at Værste As får aksjemajoriteten i selskapet. Klubben blir fortsatt en betydelig eier.
  • Samlet blir FFK Sport AS sin egenkapital, inklusive ansvarlig lån, styrket med kroner 33,3 mill.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340