Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Morgaine

A-lagspiller

Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 327

Lagt til: 14 sep 10, 09:16

Jeg var skeptisk til Aune som trener i vinter. Så begynte det å gå litt bedre på våren. De kjempa hardt, men klarte ikke å score nok. Men nå har elendigheten begynt igjen og de spiller dårligere og dårligere for hver hjemmekamp.

Derfor mener jeg at uansett hva som skjer må vi ha en ny trener. Grunnen til det er at de har ikke spillemønster eller plan. Det ser ikke ut til at noen vet hva de skal gjøre. Og når de ser at den taktikken de måtte ha ikke virker, så kjøres det bare med på mer av det samme.I sluttminuttene blir forsvaret ødelagt fordi de sender Piroja opp.

Jeg har en som har vært en av Norges topptrener i mange år ved siden av meg på kampene og han griner. Snart er det sånn at han tar med seg gåstolen på treninga til FFK og overtar. Og jeg tror faktisk at det ikke hadde vært så dumt.

Aune prøver å bevise hvor fanatiske vi er her i Fredrikstad siden vi klager når de ligger på 2.plass og er i rute i følge planen. Det viser bare hvor lite han har forstått av supporterne. Vi klager ikke på at vi ligger på 2.plass. Vi klager fordi de spiller så dårlig at vi skammer oss over å heie på FFK. Og hvis dette spillet fortsetter kommer vi IKKE til å ligge på 2.plass når sesongen er slutt. Hvis Aune ikke ser det har han et problem.

Er det hjemmepublikummet som er spillernes største problem? De skryter jo av hvor fantasisk stemning det er på stadion? Når guttane kjemper og spiller alt de kan får de støtte selv om de taper. Men når de spiller som om de hadde allergi eller går på rohypnol blir stemninga på stadion ganske laber. jeg slenger aldri dritt til spillerne på stadion og jeg skulle ønske at andre heller ikke gjorde det. Men hvis de er så sarte at de ikke tåler det som kommer burde de være glade for at de ikke spiller i England. Noen som så innslaget på Matchball i går om sangen Everton hadde tenkt å synge til Wayne Rooney? Fredrikstad stadion er barnehage i forhold.

---------------------------

Det kjennes ille bra, å være fra den byen som laget kommer fra.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340