Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A.Hegerfors

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 13 sep 10, 22:51

Har ikke tenkt til å kaste meg inn i denne debatten. Men et par ting må sies. At stilles kritiske spørsmål knyttet til siste kampers prestasjoner kan jeg forstå. Det jeg ikke kan forstå er hvordan så mange forumbrukere - og fredrikstadfolk ellers - kan kategorisk slå fast ting knyttet til både ferdigheter på ulike områder, personligheter, enkeltpersoners integritet, spillemønster e.t.c. e.t.c. uten å ha et snev av innsikt i hvordan det jobbes i klubben.

Jo, et forum er til for å diskutere, men når man snakker om enkeltmenneskers ferdigheter og personlige egenskaper, bør man kanskje basere påstandene sine på mer enn synsing? Nok en gang sier jeg at man som supporter må kunne få stille kritiske spørsmål knyttet til både spillere og trener, for eksempel taktiske vurderinger, lagoppstillinger e.t.c. Men hvor mange av dere har egentlig grunnlag for å hevde at Tom Freddy Aune ikke er tøff nok i spillergruppa - noe som faktisk er blitt en "sannhet basert på en myte". Det er derfor jeg fortsatt venter på svar fra Patrioten som tidligere i denne tråden hevder at forskjellen mellom Aune og Amundsen praktisk talt er like stor som suksess og fiasko. Hallo, folkens, her snakker vi om to personer som jobber i team!  

Og til slutt, vi sier ting i frustrasjon noen og enhver, og jeg mener ikke å henge deg ut ffkmufc, men jeg tar dette sitatet med:

Opprinnelig postet av ffkmufc

Rafn har underprester lenge nå, men klippekortet er der.. Kan det ha noe med senior å gjøre?? Trur ikke Aune har baller til å pille Rafn på nesa.


Er dere klar over at Lala er den av spillerne i FFKs A-stall som Jan Rafn følger tettest? Dere skulle bare visst hvor mye energi Jan bruker på at Lala skal ha en optimalt utvikling og en god hverdag i Fredrikstad. For de som ikke vet det, er Lala en av Simen Rafn sine største konkurrenter om en plass på laget. Slike påstander blir bare så feil, så feil. Og da skjønner jeg at Jan reagerer. 
Og før dere stille spørsmål om min integritet; ja, jeg kjenner Jan personlig.

---------------------------

Sverige marscherade ut ur VM-90: 1-2, 1-2, 1-2


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340