Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ffk1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 12 sep 10, 22:40
Endret: 12 sep 10, 22:40
Endret av: ffk1903

Opprinnelig postet av tgtgtgtg
Jeg synes nå det er ukultur å sparke trenere og hente kjente navn hver gang det ikke går perfekt. FFK ligger pr. dags dato på 2.plass og direkte opprykk. Det er ikke så grusomt dårlig. Enig at NIL Trysil og Follo bør slås.

Mjøndalen skal slås, Glimt (som først for litt siden tok første borteseier) bør slås, Ranheim skal slås, Moss skal slås, Sarp bør slås, Follo burde blitt grisebanket og Nybergsund skal slås. Likevel har disse fem hjemmekampene generert 5 poeng. Uten arbeidsuhell så burde det ha vært 21 poeng! Ta vekk et par arbeidsuhell og man står fortsatt igjen med rundt 15 poeng, tre ganger så mange som det vi har tatt.

Ser vi på de seirene vi faktisk har så er det vel kun seieren mot Sogndal og dels Bryne som er noe å vise til. Småseire mot Strømmen og Løv-ham er ikke stort, og mot Alta ga ikke 3-0 riktig bilde av kampen. Jeg ventet hele kampen i dag på at FFK skulle drepe kampen og sette inn støtet for 2-0. I steden drar de ned tempoet, presser lite og er like lett å lese offensivt som et hvitt ark.

Om vi rykker opp, så er det på tross av Aune, ikke på grunn av. At vi ligger der vi ligger må være på grunn av enkeltspillerne som tross alt holder et godt nivå. Han skal ha skryt for å gi flere av talentene sjanser, men stallen er ikke akkurat fyllt med andre spillere han kunne brukt uansett.

De fleste topplagene har bevisste strategier når det kommer til angrepsspill og kontringer. I FFK ser det ut som det er opp til vedkommende som har ballen om hva som skal skje. Et fast mønster hvor alle hadde vær sin oppgave og visste hva de skule gjøre hadde gjort ting så utrolig mye enklere. Men når høyrekanten rusler på løp i det ene angrepet, Piiroja i det neste, venstrekanten i det tredje og Flisa på det fjerde, så blir det ikke mye sjanser og mål.

En seier på de seks siste kampene. Det lukter ikke veldig av opprykk. Det gjorde det etter fem strake seire, men man skjønte vel at flyten i resultatene måtte stoppe.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f