Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 12 sep 10, 19:45

Poenget er jo at spilleplanen vår, eller mangel på sådan gjør laget skremmende dårlig. Dette gjør at enkeltspillere fremstår under pari, nesten alle som en. Vi kunne satt innpå 2-3 tippeligaspillere uten at laget hadde hevet seg, for det finnes ingen plan man følger.

Jeg er ikke videre positiv til Drillo, men se på enkeltspillere på landslaget, og hvordan de blomstrer, ikke fordi Norge spiller fantastisk fotball, men fordi alle vet hvilken plan de skal følge, og hva slags oppgaver de skal utføre. Som trener for landslag virker Drillo ekstremt godt.

Som trener er man nødt til å selge inn et budskap til spillergruppa. Man må overbevise og gi tro på at man har en felles plan, som vil lede til noe godt. Man må være psykolog, pedagog, selger og taktikker, samtidig som man fotballfaglig må vite hva man driver med. Etter uttallige intervjuer med TFA, sitter jeg igjen med noe som for meg etterhvert har blitt en rød tråd: JEG TROR IKKE PÅ DET HAN SIER. Han overbeviser ikke, og fremstår ikke overbevisende i trua på, hverken seg selv, eller laget.  Det blir alt for mye bla-bla-bla, og om spillergruppa oppfatter han på samme måte, så forstår jeg hvorfor vi ikke spiller fotball...for det gjør altså ikke. Vi KÆLKER fotball, og det skal ikke FFK gjøre...lange flate ballær på vingæne guttær!!!

---------------------------

Rød.... hvit... og patriot!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f