Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5522

Lagt til: 03 sep 10, 10:03

Opprinnelig postet av Bedreviteren
Nei, vi spiller ikke mot Barcelona eller United heller. Vi spiller mot Strømmen som har treneren sin i studio hver søndag, mot Moss som har permitert spillerene og masse andre lag som knapt har 1000 mennesker på hjemmekampene. I 2003 kom vi fra breddeidrett etter mange år i skyggenes dal, nå kom vi fra toppligaen med flere landslagspillere, gode cv og en del erfaring..

Endrede forutsetninger fra 2003 ja.

Motstanderene går til kampene på Fredrikstad Stadion som om det var en cupfinale, og yter en helt annen innsats enn de generelt gjør.

Vi ser at vi sliter med å få hull på byllen, spesielt hjemme. men vi scorer bra med mål totalt sett. Jeg har ingen ting å utsette på det offensive spillet. Sammenlign antall scorede mål pr kamp med f.eks RBK som virker suverene i TL. Bakover er det verre.

Forsvaresfireren har en løs kanon på dekk, og den defensive strukturen sprekker ofte med dette. Vi slipper enkelt og greit inn alt for mange mål(sammenlign med RBK igjen).

En treners autoritet utfordres oftest av de mest erfarne og meriterte spillerne. Når spilleren også får oppbakking av publikum og spillebørser så blir det ikke noe bedre av det.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340