Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kratos

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 01 sep 10, 17:38

Opprinnelig postet av 07.04.1903

Sånn generelt om hva jeg tror kan bedre stemningen på ph-feltet:

 - For at stemninga på feltet skal bli bedre, må vi ha en forsanger som står nederst (!), og som ikke bare dirigerer halve feltet. Tror også vi må ha en litt eldre kar med mer autoritet.

 - Folka på feltet må trekke mer sammen. Feltet er ikke fullt lengere! Står alle litt tett sammen, er det lettere å slå seg løs, enn når man står alene høyt ut på siden.

 - Mindre hoppesanger, mer enkle rop, som alle kan være med på.

 - Synge over til hovedtribuna i stedet for å synge til flisehaugen. Flisehaugen er 50 stk, hovedtribuna er 4000? Sier vel litt om hvor mye stemninga har tapt seg, når vi omtrent ikke synger over til hovedtribuna lengere, bare til flisehaugen.

 - Uforliggjøre Supras. Det er bare en gjeng gutter som vil bedre stemningen på stadion!

 - Få bort harryfaktoren i PH. Vil påstå at jeg ikke føler meg veldig vel, når jeg drar på tur med plankehaugen for tida. Makan til drekking, alkoholikere på tur og PR-kåte folk som gjør alt for å komme på tv! Greit å tenke litt før man tar på seg de rosa leopardtightsa som ligger i skuffen, eller ta med seg sprit på tåteflaske... Savner de turene da det var mange busser, og normale folk som var med.

 

Så kan man rope etter Zoran så mye man vil, men det hjelper ikke. Han kommer ikke tilbake, noe jeg skjønner godt.

Nei, skaff en forsanger, få bort harryfaktoren, trekk dere mer sammen og syng!

Greit nok, men hvem skal gjennomføre det på tribuna ? Hvem skal avvise fulle folk på PH-bussene ? og det er her jeg mener styret svikter til de grader. Når var feks Jaran Berg ute i avisa for å oppfordre folk til edrulighet på bortekampturer ? Når ble det tatt grep på tribuna, folk ble bedt om å trekke seg sammen, og forsanger var på plass ? Var det forresten ikke Jaran som skulle fungere som forsanger dersom den "faste" var vekk ?

Du sier  mindre hoppesanger, men problemet der er at supras har tatt over alt som heter sangvalg på tribuna. De skal innføre den ene kompliserte sangen etter den andre og blir bare sure og slutter å synge hvis noen klager. Desuten har Keiko99 påpekt det her inne mange ganger, men bare fått eder og galle tilbake...

---------------------------

To Telos Arheezee Torah


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f