Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

oleoleole

Juniorspiller

Ble medlem: 25 jun 09
Innlegg: 212

Lagt til: 31 aug 10, 17:04

Jeg ser ikke så mye negativt å ev. hente Jonevret heller nå som han er ledig, dog ved å beholde Aune som ev. hjelpetrener.. så kan vi kvitte oss med dagens hjelpetrener. Men bare om noen spruter inn midler til det!

Jeg syns også at Aune har fått nok tillit av mange folk nå og det har ikke blitt så veldig mye bedre etter han startet. Syns også at fotballkampene varierer for mye, og da ikke på banen, men dårlige og gode kamper. Generelt sett syns jeg det stort sett har vært litt småkjedelige kamper og skulle ønske jeg kunne se noe med litt mer fart og spenning. Synd det holder i maks. 30 minutter.

Personlig trur jeg ikke vi har så mye å tape på en ny trener, selvom jeg var positiv til Aune. Om pengene plutselig dukker opp, så gjerne. Hvis ikke, så bør Aune og co. tenke litt bedre igjennom taktikken og spillet generelt, det er for lett å lese spillet til FFK.

Uansett hvordan det går, håper jeg bare de klarer å presse seg opp i tippeligaen, i hvert fall så lenge det faktisk er hovedfokuset til FFK.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f