Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

madserazzi

Juniorspiller

Ble medlem: 12 mai 09
Innlegg: 117

Lagt til: 31 aug 10, 08:00

Opprinnelig postet av Erikk

Vi finner taktiske feil som Aune gjør, men vi gjorde jo det samme med Nordlie, Grønhagen og Eggen også (spesiellt sistnevnte). Jeg ser et lag som jobber og står på noe vi har etterlyst sterkt tidligere. Vi ser et lag som ønsker å vinne, noe vi også har skreket om. Det har også vært mye klaging på at yngre spillere ikke får prøve seg noe som også har blitt bedre. Min konklusjon er dermed at vi trenger stabilitet og ikke ny trener nå.

Støttes.

Tror ikke det skal så mange grep til for at dette laget skal bli mer stabilt, men mulig det er vanskelig å få gjort noe med på kort sikt. Stikkordet som mangler er SAMHANDLING, og det er treners ansvar.

Det er rett og slett grusomt å se hvor dårlige FFK er på corner/dødball i begge ender av banen. Når vi har corner, kommer det nesten alltid kontring mot, noe Follo utnyttet maks. Når motstander har corner ligger alle FFK'ere innenfor egen 16 meter. Da blir det umulig å klarere skikkelig, og neste angreps bølge er over oss i løpet av sekunder. Ingen oppspills punkter. De må rett og slett trene masse på dødball taktikk.

Spisser og kanter prøver å gå på løp i begynnelsen av kampene, men får sjelden ballen. Timingen mellom midtbane og angrep er horribelt dårlig. Alt for mange av de offansive spillerne går på løp bak forsvarerne i steden for foran, slik at eventuelle pasninger blir enkelt snappet opp. Pasninger som slåes på løp i rom er nyttesløst med Tegan og Borges på topp, da de er alt for trege. Har og sett alt for mange pasninger som kølkes opp mot Askar når han er spiss, som kanskje er den laveste på laget. Kan ikke forvente at han skal klare stort mot 2 midtstoppere i lufta.

Etterlyser sårt samhandling mellom angrep og midtbane, og samhandling mellom spillerne som f.eks at luftballer slåes mot Borges/Tegan/Gunnar?, ikke Askar/Rafn. Og vice versa med bakroms pasninger. Litt mer at man prøver å utnytte kvalitetene til medspillerne, ikke spille på makkerns svakeste sider.

Slik det er nå virker det som at alt for mye går på lykke og fromme. Spillerne vær for seg holder på papiret meget godt adecco nivå, og jeg håper at Aune snart klarer å få de til å fungere sammen. Skulle ønske at noen kunne innprente følgende: -Rajo er IKKE SPISS.

Jeg er desverre pessimistisk med tanke på direkte opprykk. Regner med at det blir kvalik, og da møter vi vel enten Sarp, Brann eller Molde og da er det game over.

Håper at Aune klere å få mer ut av laget i løpet av kort tid for blir det ett år til i adeccon kan det fort bli flere.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f