Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 30 aug 10, 23:28

Opprinnelig postet av Bærra

La meg også bare få sagt: DET HOLDER IKKE MED TFA!!! Utrolig passiv på benken. Får dessverre ikke det beste ut av laget. Ikke det nest beste ut av laget heller forresten!!

Hva vil folket ha? Tom Nordlie var ikke bra nok, Knut Torbjørn begynte vi å gå lei og klagde på alt han gjorde tilslutt, Anders Grønhagen møtte motstand før han entra stadion døra, Drillo var man også misfornøyd med.. Bytter vi til Trond Amundsen så er vi vel ikke fornøyd med han heller vel??

Vi ligger fortsatt på 2 plass, har tapt mot S08, Strømmen, Follo og Ranheim. I 2003 når vi rykka opp med Eggen som trener så hadde vi 6 tap, 5 uavgjorte og resten er seiere..

Med Aune som trener så har vi 4 tap, 5 uavgjorte og resten seiere. Guttane viste innsats, men vi mangler en som tør å skyte fra utenfor 16, en som tør å prøve. Mangler en målscorer, kanskje han kommer nå i Gunnar Thorvaldsson som sikkert får høre det etter første spark på ballen.

Og slik jeg har fortstått det, så er klubben på konkursens rand, vi må gi bort toppscoreren våres for å overleve.. Har vi råd til andre alternativer enn Aune da? Aune som bruker unge spillere som Rafn, Mulac, Becken, Thomassen etc etc? Aune som er en lokal trener (hvem kan skilte med det?)

Vet jeg var en av de som ville bytte trener i går, men etter å ha tenkt meg om, så synes jeg det er greit med Aune, han kan ikke noe for at ophaug/piiroja glepper på markeringene, han kan ikke noe for at Vidar Martinsen selger seg så til de grader på høyrebacken..

Nei gi Aune tiden ut sesongen, kanskje vi får gleden av å sende Makthar Thioune og hans Molde ned igjen.. Satse på direkte opprykk + at vi sikkert kommer til å gå ut i hundre mot Nybergsund.. Nå har vi mistet spilleren som de fleste her ville ha bort, så blir spennende å se da ja..

Ble litt off topic det her, men ser overalt at: Aune må gå, Aune er dårlig, Aune gjør ditt feil, AUne gjør datt feil...

 

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK

15.05.2010

24.08.2010 kom du ut og ville se verden :)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340