Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

JonFT

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 04
Innlegg: 281

Lagt til: 29 aug 10, 20:23
Endret: 29 aug 10, 20:25
Endret av: JonFT

Ophaug horribel i dag. Fatter ikke hvorfor han ikke ble bytta ut. Det hadde vært bedre å stilt med Masalin på samma plass. Ramberg også horribel, men ikke like dårlig som Ophaug.  Ramberg må heretter få beskjed om å ALDRI skyte utenfor 16 metern. Den mannen bommer ALLTID på slike sjanser. Ballen havner på tribunen 99 av 100 forsøk. Thomassen åpnet OK, men ble mye dårligere utover i kampen. Vidar er et kapittel for seg selv. Den mannen har en førstetouch som en gåstol og en pasningsfot som hører hjemme i 8.div. Vidar skal dog ha for å ha allsidighet og innsats. Hans fotballkvaliteter er heller begrenset.

Den jeg egentlig er mest kritisk til i dag er Aune. Det er hodeløst å spille med 3 mann i forsvar så lenge som i dag. Spesielt når vi faktisk slipper inn 2 mål som resultat av dette. Virker som at Aune ikke helt vet hva han skal gjøre når vi havner under hjemme og velger svært enkle løsninger.  I dag tapte vi p.g.a Aunes taktiske disponeringer, samt mangel på avslutningsferdigheter. På avslutninger holder FFK et OK Adecco nivå, intet mer.

Må også si at Aune hadde et pinlig intervju på Radio Prime Fredrikstad etter kampen. Svarene var kun selvfølgeligheter og floksler. Null analyse, null svar på hvorfor det går som det går. Det var også det samme hele tiden. Synes det var en grunnleggende mangel på analyse fra Aune sin side. En hvilken som helst på forumet her kunne ha kommet med akkurat like svar.

Grusomt med tap i dag. Men jeg ser faktisk trøst i at vi har flere bortekamper enn hjemmekamper igjen...

 

---------------------------

Alltid FFK!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340