Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 25 aug 10, 11:08

Opprinnelig postet av Satch

På den opprinnelige sesongkortavtalen, punkt 11, står det " FFK har ikke noe erstatningsansvar for eventuelt avlyste kamper eller flyttede kamper, eller for sesonger med redusert aktivitet uansett årsak " Dette gjelder i avtaleteksten for "pek-på-et-sete" avtalen. Regner med at det ligger samme forbehold for den andre sesongkort-typen. Sånn sett er dette både avtalemessig og økonomisk helt klart.

Jeg har, som Willy over her, også 3 sesongkort, og hadde uansett "donert" dette til klubben. Men : FFK har her et klart forbedringspotensiale. Uten å ha finregnet på det, så går jeg ut fra at sesongkortinnehaverne samlet sett er blant klubbens aller største inntektskilder. Her burde nok klubbadm. vært på banen med litt info.

En annen ting som er litt muggent med sesongkortene, og som klubben faktisk burde gjøre noe med, er alle de som inngikk (dyr) "pek-på-et-sete"-avtale, og som opplevde at de "eksklusive" rettighetene i praksis ble gitt til alle andre sesongkortinnehaverne på samme måte. Her er det nok en del som sitter med en litt dårlig smak i munnen på daværende klubbledelses vegne. Det nærmer seg nå fornying av alle disse "pek-på-et-sete"kortene etter 5 år, og det bør kanskje sies noe fra klubben i den forbindelse også.

Jeg mener forøvrig at det bør være en selvfølge at en sesongkortinnehaver - pek på et sete - eller ikke - sef skal ha rett til å få setet "sitt" år etter år.

Da er jo saken "clinking clair" som Anne Marit Jacobsen sa da hun parodierte landsmoder Gro en gang.

Det er ikke overraskende at dette var regulert i avtalen, og det er jo egentlig greit, da er klubben fri for forpliktelser hvis uforutsette hendelser som Lynkonkursen f.eks. inntreffer.

Enig med Satch at "pek-på-et-sete"-ideen er noe malplassert, egentlig en lureinntekt for FFK. Den ensteste reelle fordelen med dette konseptet er navn på setet, hvis det kan kalles en fordel, (hvorfor skal alle naboer på tribunen vite hvem du er?) og ikke minst fordelen med sikker cupfinalebillett.  Så spørs det da om det er noen god investering å betale kr. 500.- ekstra pr. år for sesonkortet, (forhåndsbetalt for 5 år) når sannsynligheten for avkastning (cupfinale) er såpass lav.

He-he, enig med Satch her også jegWink

---------------------------

Når får FFK stjerne på drakten ?
Og når avsannes Djevelen ?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340