Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 24 aug 10, 23:49

Opprinnelig postet av Goran Karlsen

Ja, jeg er seriøs. -Raio spiller EM-kvalik på fredag,ikke på tirsdag. Han kunne nådd kampen uten problemer. Og ja,når FFK nektet Borges uten noen spesiell grunn sist gang,så hadde det vært mye mer legitimt og gjort det denne gang. Forrige gang var det kun en kort reise til Frankrike for å møte en storhet, nå er det Jamaica og Panama i Mellom-America. Costa Rica har i tillegg kun vennskapskamper. -Og prisen ved å bestille tidlig kontra sent kan være 4000 kr. Mulig jeg var kokko i hodet,men jeg regnet med at NØFF og FFK var våkne nok til å sette en annen dato når FFK spiller pga av en mengde landslagsspillere. Føler at de burde være litt mer våkne enn meg på dette området. -Har jeg sagt at FFK skal dra opp uten 4-5 faste spillere?????????? -Synes denne kampen kunne blitt utsatt på et langt tidligere tidspunkt, fordi det nesten med 100% sikkerhet ville være FFK-spillere på en mengde landslag. Det ødelegger for mange supportere, men det er ikke akkurat første prioritering for NØFF eller andre instanser. Og det er irriterende at en god planlagt tur går i grus for ti personer pga dette.

Hehe, skjønner du er lite fornøyd ja, men hadde jo ikke hjulpet deg om dem flytta kampen for en mnd siden heller...

Om du betaler 4000 blir du lurt.. billettene ligger fortsatt ute til 299 og 399, tviler på du betalte mindre! De vil sikkert ligge der til de siste dagene også...

Nei, her mener jeg FFK og NFF har 0 skyld og at vi supportere kanskje bør sjekke ut om det er noen mulighet for at en kamp blir utsatt, noe denne kampen har vært i fare for siden terminlista kom..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f