Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ffkern

Knøttespiller

Ble medlem: 17 mar 10
Innlegg: 68

Lagt til: 23 aug 10, 23:05

FFK2 har vært ute i nok en kamp i dag. Denne gangen kom Mysen på besøk, med en del ungutter og hadde ikke stor tro på seier. Laabak sendte FFK i ledelsen med et flott skudd, men Mysen kom noe ufortjent tilbake (på det tidspuntet). Odi førte FFK opp i ledelse igjen etter flott sammarbeid med Valencia og Borges. Mysen reduserte med Brandsrud (Min gymlærer...) før de fikk straffe fem minutter før slutt. Den satt polakken Miekus sikkert i mål.

Det er greit nok at vi taper, for Mysen fortjente hvert eneste poeng. Det er innsatsen vi kan arrestere flere av FFK-spillerne på. Borges hadde en arbeidsradius mindre en et badekar, og slo pasninger i hytt og pine men orka ikke løfte beina for å ta et løp etter at ballen ble slått.

Wallace var HELT ute å kjørte. Serisøt noe av det værste jeg har sett av en spiller på lenge. Markus Elvenes kunne gang på gang få fritt spillerom på kanten, og fikk skyte hundre og ørten ganger på mål. Flaks at Jon er en god keeper og holdt FFK inne. Det ble til og med så ille at Mysens keeper kaste ballen fra egen femmeter og over hodet til Wallace, slik at Elvenes kunne spasere igjennom. Helt horibelt.

Odi og Dino la heller ikke ned en god nok innsats, men Odi hadde et par gode løp til tider og kan tilgis. Dino har hatt mange gode kamper for FFK2 i år, men i dag var det helt bråstopp. Hadde riktig nok et skudd i tverrleggeren.

Singh er litt tafatt til tider, noe som er litt rart. For på sitt beste er han en av FFK2 aller beste spillere. Valencia hadde en grei kamp og la en del innlegg, og vil derfor ikke henge han for noe negativt denne gangen, men har fortsatt litt å gå på. Lala startet godt, men ble helt borte.

Eneste som får godkjent i dag er Eirik Laabak og til del Jaocob Revheim. Resten av gutta represnterer ikke merkenavnet til Fredrikstad Fotballklubb. "Står en for alle, og alle for en".

Håper Aune er såpass oppegående at han faktisk sier til en del av de etablerte, at dette rett og slett ikke er godt nok. Han og flere av A-spillerne var vitnet til skrekkens kamp i kveld.

Vil til slutt gratulere Mysen med en fult fortjent seier, og håper jeg overlever enda et år i Mysen..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f