Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

thorsen

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 aug 08
Innlegg: 905

Lagt til: 16 aug 10, 11:55

Greit nok at FFK vil bli kraftig redusert hvis Borges forsvinner, men spørs om ikke det er noe av det beste. Etter sesongen er Borges inne i sitt siste kontraktsår og i sommervinduet vil han da rimelig sikkert forsvinne. Om ikke spilleren, iallefall signaturen hans. Og vi vet alle hvilken suksess det er å selge spillere som er inne i sitt siste kontraktsår. Vintervinduet er dødt og tviler på at han selges til noe annet enn evt. RBK eller andre skandinaviske klubber i det vinduet.

Det vil uansett være krise hvis Borges forsvinner, men da MÅ forsterkninger til og det skjønner vel alle fra FSI til Eva Ordfører... Så spørs det, en goalgetter av en spiss og en spiller til Jocke har funnet i gullgruva si (hva med han kraftpluggen av en afrikaner som var her før sesongen?) er kanskje bedre enn Borges alene.

Tapet er iallefall ikke like stort. I tillegg så kan klubben sikre seg en FET videresalgsprosent på Borges. 25-30%? Gutten er profesjonell til fingertuppene og fotball betyr alt for gutten. Med TL- og CL-fotball frem til sommervinduet så forsvinner han til utlandet for mye mer enn vi kan selge han for fra Adecco. Så spørs det da. 10 mill fra Adecco (ren tipping, men tviler på det noen gang har vært lignende summer fra Adecco) eller at RBK selger han for 30-40(-50-60-70-..) mill og vi får 9-12(-15-18-21..) mill i videresalgsprosenter.

Men hvilken fantastisk spiller og person han er. Blør for drakta hver eneste kamp og byderbyet i går betydde tydeligvis mer for han enn noen andre utpå der, jeg skjønner godt at det koker over til slutt! Intervjuene med Rafn etter kamp, hvor han forteller at det er "surt at de ikke klarer å vinne kampen, men disse kampene tapte vi i fjor. Og på slutten av sesongen kan nettopp dette poenget være avgjørende." Også avslutter han med å si at han egentlig ikke er så fan av frihelger... Tror jeg må kjøpe meg en Borges-drakt før han forsvinner!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340