Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 10 aug 10, 13:07

Opprinnelig postet av Holters

Hele tiden leser jeg at Borges er best på midten, er det bare jeg som er skeptisk til Borges i en flat firer?

Hadde vi spilt som Rosenborg - med en diamant på midtbanen, der kantspillerne fungerer mer som indreløpere - så hadde det trolig fungert. Da hadde Borges vært fremskutt midtbane / hengende spiss, og indreløperne hadde dekket store rom, slik at Borges kunne ha posisjonert seg der han er best.

Men slik FFK spiller - med to kantspillere, som aller helst skal holde bredden - så tror jeg ikke Borges hadde kommet til sin rett. Han hadde enten blitt liggende for dypt i banen, slik vi har sett tidligere, eller så hadde han blitt løpt i senk på midten. Borges har nemlig store tempoproblemer, men det blir ikke like avslørt som spiss.

I tillegg er det jo ikke til å legge skjul på at Andersson er død defensivt og dekker null rom, mens Valencia også har sine styrker offensivt. Jeg tror midtbanen ville ha vært altfor løpssvak med de tre på midten.

Nei, Ringberg ville nok ha vært tiltenkt en rolle som innbytter på tampen av kampene, der FFK sliter med å få hull på byllen. Da kunne Ringberg ha entret banen, og vi kunne ha lempet lange baller opp mot ham fremfor Piiroja.

Dersom Ringberg er villig til å spille mer eller mindre for knapper og glansbilder ut sesongen, så er det greit nok, og muligens verdt et forsøk.

Men å signere en 1,5 års kontrakt (eller mer) med habil årslønn vil være galskap, og helt feil bruk av klubbens svært begrensede midler.

 

Skal ikke forundre meg FSI signer han, typisk de, hi,hi.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f