Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 03 aug 10, 19:49

Ytterst vanskelig å sette opp en 11er. Noe som kun kan tolkes som positivt!

Selvskrevne kort er per dags dato Staw, Piiroja, Wallace, Thomassen og Borges. Foruten de er det rimelig åpent. Gamboa skal gå rett inn på hbacken, med shabani som et godt 2 valg. Ettersom både Hansi og Thomassen er i storform ønsker jeg de videre på midtbanen og prøve Gilmak som spillende midtstopper (ja, hentet som defensiv midtbane-men kan også spille stopper). Ophaug er sammen med Vidar vårt svakeste ledd i nåværende 11er. Raio bør også konsentrere seg om jobben sin og slutte med alle de tåpelige langballene. Var svak mot moss!

Valencia har vært god i siste, men Lala virket meget spennende. Som en bedre utgave av Amin, hvor bl.a. teknikk og tyngdeoverføring var på et høyere nivå. Rafn ønsker jeg at vi bygge opp videre, men greit å veksle på ham og Andersson grunnet slitasje. På topp er Borges selvskreven. Spørsmålet er om Odi bør få sjansen fra start fremfor Askar. Det sier litt om bredden i troppen nå hvis vi kan vrake Askar fra start, en av de viktigste spillerne i vårsesongen....

Kanskje?

Staw

Gamboa  Piiroja  Gilmak  Wallace

Lala  Ramberg  Thomassen  Rafn

Borges

Odi

Benk: masalin, shabani, ophaug, valencia, andersson, mulac, askar. i tillegg har vi martinsen, becken og tegan! hjelpes for en tropp!

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)
Fredrikstad tar sølv og opprykk! (2010)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f