Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4688

Lagt til: 30 jul 10, 10:21

Opprinnelig postet av bateman

Sandnes Ulf kom i tillegg til flere situasjoner de burde utnyttet bedre. De kom skremmende ofte gjennom midtbaneleddet og i flertall mot forsvaret våres. Et virkelig offensivt lag, men som manglet kvalitet i siste tredjedel. Uavgjort ville vært rettferdig her sett rent objektivt. Det siste sjansen og målet til Alex hadde ikke muligens kommet ville Andersson sitt mål blitt godkjent. 2-2 ville vært et passende resultat, men klager for all del ikke ;) ;)

Når de burde utnyttet dem bedre (som i, kommet til avslutninger), men ikke gjorde det, da er det ikke snakk om uflaks, men at de ikke er gode nok til nettopp dette. Kommer man i overtall gang på gang, men uten å komme til gode målsjanser, da fortjener man ikke poeng.

Kommer man til målsjanser og konstant skyter rett på keeper, fortjener man heller ikke poeng.

Kommer man til gode avslutninger, men har uflaks - da kan man snakke om at man hadde fortjent poengene. For eksempel om man har stang-ut, eller blir hårfint avblåst for offside gjentatte ganger i "50-50-situasjoner).

Jeg synes Sandnes-Ulf viste klare mangler når det kom til de siste pasningene for å utnytte kontringene sine. Flere ganger fikk de spilt fri folk bak backene våre, men de andre spillerne kom for langt etter og ble plukket opp av rødhvite i tide. De hadde kun to virkelig gode sjanser som Lasse ikke hadde kontroll på; stolpeskuddet og det knallharde skuddet i 2. omgang etter det smarte cornertrekket. Satt opp mot det at vi hadde et meget strengt annullert mål, kanskje et mål til (vanskelig å se av TV-bildet om headingen til Raio var inne) og et par gode sjanser til i 2. omgang, så synes jeg faktisk ikke seieren var ufortjent.

Et bedre lag ville ha utnyttet sjansene vi ga dem i første omgang. Sandnes-Ulf gjorde det ikke, og det er derfor de kjemper for å unngå nedrykk til 2. divisjon.

 

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340