Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Nugattistjerna

A-lagspiller
Ble medlem: 21 nov 06
Innlegg: 492

Lagt til: 28 jul 10, 00:21

Opprinnelig postet av alexx

Hadde Masalin reddet Hamkam fra nedrykk i 2008 eller nærmest alene sørget for at de rykket opp det påfølgende året så ville han sannsynligvis vært aktuell for Manchester United og ikke sittet  som reservekeeper i den nest øverste divisjonen i Norge Nugattistjerna!Wink 

Å trekke hans egenskaper i tvil som keeper fordi han har vært med på å rykke ned med en klubb er tvilsom argumentasjon. Jeg syns du legger litt vel mye ansvar på Masalin sine skuldre i lagidretten fotball. Han er faktisk en habil keeper som kan gi Staw kamp om plassen, jeg jobber sammen med 2 Hamkam tilhengere som kan skrive under på dette.

Kjære vene. Jeg stilte et spørsmål. Var slett ikke ute etter å trekke hans egenskaper i tvil. Men jeg håper og tror at Staw fortsetter å stå kampene framover.

Men at keeperne har en viktig rolle kan vel ingen komme utenom. Følgende eksempel  kan vise dette: Daniel Øhrlund stod for FFK 2008 - seriesølv, AIK 2009 - seriegull, RBK 2010 - overlegne i Norge. FFK rykket ned 2009, AIK sliter i allsvenkan i år. Jeg tror nok keeperene har ganske mye å si. Men for all del, jeg har verken sett Masalin verken for Hamkam eller FFK så jeg kan selvfølgelig ikke si noe om hvor god han er.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340