Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 27 jul 10, 18:55

Hadde Masalin reddet Hamkam fra nedrykk i 2008 eller nærmest alene sørget for at de rykket opp det påfølgende året så ville han sannsynligvis vært aktuell for Manchester United og ikke sittet  som reservekeeper i den nest øverste divisjonen i Norge Nugattistjerna!Wink 

Å trekke hans egenskaper i tvil som keeper fordi han har vært med på å rykke ned med en klubb er tvilsom argumentasjon. Jeg syns du legger litt vel mye ansvar på Masalin sine skuldre i lagidretten fotball. Han er faktisk en habil keeper som kan gi Staw kamp om plassen, jeg jobber sammen med 2 Hamkam tilhengere som kan skrive under på dette.

Jeg vil gjøre en ting klart; ingenting ville glede meg mer enn at Staw en lokal ung keeper kunne ta steget opp og bli en toppkeeper. Det tror jeg de fleste på dette forumet er enige med meg om. De fleste har vel hørt om dette keeper talentet fra gutten var 16 år, men før eller siden må talentet slå ut i full blomst og  den ungdommelige ustabiliteten må erstattes med stabile og solide prestasjoner. At Staw som 17-18 år gammel kunne gjøre merkelige ting og tabber, ble ført opp på kontoen for ungdommelige ustabilitet og manglende rutine, men når han gjør nå de samme tabbene som 22 åring så kan man ikke lenger like lett overse dette.

Jeg vil overhode ikke "sparke Staw ut av porten", han har fremdeles tid på seg til å bli en meget god keeper, men akkurat som en høyreback som er ute av form og ikke presterer så bør det vurderes å benytte andre alternativer. Det er slik profesjonelt toppidrett fungerer, enten man liker det eller ikke.

---------------------------

alexx


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f