Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 27 jul 10, 09:30

[kverulering]

Klokkertro, Rey. Klokkere kan ha sterk tro, klokker har det neppe. Dog en veldig utbredt feil.

[/kverulering]

Når det er sagt: Nå har Staw stått helt kurant i de fire-fem kampene før TUIL-kampen, derfor mener jeg han bør få stå mot Sandnes-Ulf. Men dersom han gjør nye grove feil i den kampen, bør Masalin stå mot Moss.

Dette av den simple grunn at det nok er demotiverende for Masalin også å vite at han kun spiller dersom Staw er skadet - at Staw faktisk ikke kan spille seg ut av laget. Han vil få inntrykk av at han ikke har noen som helst sjanse til å spille seg inn på laget.

Til den mer generelle diskusjonen om hvor mange sjanser klubben skal gi Staw, har jeg følgende å si:

Jeg mener selvsagt ikke at han skal få uendelig med tålmodighet og spille fast uansett hva han gjør, bare fordi han er ung og fra Østfold. Men han har tidligere (altså i 2008) vist at han har gode ferdigheter, og mitt inntrykk er at det kun er det mentale samt klokskap i feltarbeidet som hindrer ham i å være en toppkeeper - blant de 10 beste norske. Når han da bare er 22 (og keepere når gjerne sitt toppnivå senere enn utespillere!) mener jeg det vil være direkte galskap å sette ham på porten fordi han gjør for mange feil. Men benkes i en svak periode? Ja, selvsagt.

Men tålmodighet er et stikkord, og mangel på tålmodighet er et grunnleggende problem i norsk toppfotball. Jeg vil påstå at det er en av de viktigste årsakene til at svært få lag gjør to gode sesonger på rad.

 

 

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f