Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 26 jul 10, 18:52

Stort sett enig med deg her Ymer, som du riktig peker på så driver FFK profesjonelt konkurranseidrett. Lasse Staw har fått mange sjanser nå, flere enn det Bråten fikk når han var i klubben og han har vist altfor ustabil keeperspill,  det var jo en av grunnene til at Kenny Stanatopoulous ble hentet i fjor.

Stanatopoulous forsvant og  Staw fikk ro til å bygge seg opp og jobbe med sine svakheter. Han fikk faktisk tidlig beskjed om at han ville bli satset på som førstekeeper, man skulle tro da at det ville gi han ro og selvtillit, men nei han er like ustabil som før, praktredninger blir i neste sekund etterfulgt av tabber og merkelige krumspring.

Det er for tidlig å avsskrive Staw som toppkeeper, men som sagt en klubb som FFK med ambisjoner om opprykk må ha en keeper som er stabil god og klubben kan ikke vente i det uendelige på at Staw skal finne denne stabiliteten. Bare tenk på kampen i går, mot ett bedre lag og med en strengere dommer ville FFK fått en mann utvist og sannsynligvis tapt kampen, som følge av Staws merkelige opptreden.

---------------------------

alexx


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f