Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 26 jul 10, 10:18

Ikke for at dommerne i Tippeligaen er feilfrie heller ... I kampen mellom Stabæk og RBK i går klarte Terje Hauge å gjøre en brøler mtp fordel som var like grov som den i CL-finalen i 2006.

Stabæk har hjørnespark, og Jon Knudsen kommer opp - ergo er Stabæk-målet åpent. RBK klarerer fra hjørnesparket, ut på høyresiden hvor en RBK-spiller rives ned (husker ikke hvem i farten). En annen RBK-spiller får tak i ballen og skal til å slå den i bakrom, mot en medspiller som vil ha åpent mål. Truru'kke Hauge stopper spillet for å gi Stabæk-spilleren gult kort? Godt gjort.

Forøvrig ser jeg TUILs trener (og TUIL-spilleren som var nærmest ballen) mener Staw skulle hatt rødt kort. Jeg kan ikke skjønne annet enn at dommeren gjorde rett der? Når ingen TUIL-spiller hadde kontroll på ballen skal man være rimelig vrang for å si at de blir fratatt en klar målsjanse.

http://fotball.aftenposten.no/forstediv/article175208.ece

"Jeg hadde tenkt å lobbe den over keeper" sier Reidar Waage. Hmm, vanskelig når du ikke har ballen kanskje? Skulle tro det eneste alternative utfallet var at Staw lot ballen gå?

 

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f