Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

tgtgtgtg

A-lagspiller

Ble medlem: 28 des 08
Innlegg: 550

Lagt til: 25 jul 10, 21:13

Har etter hvert sett meg lei linjemenn som ikke følger linja, hovedommere som pirker på alt av ubetydlige situasjoner og overser de viktige situasjonene, mangel på kontroll (Og Konsentrasjon) og fulstendig uforutsigbar strffeutmåling.

For jeg synes at det blir for dumt at det bare i 3-4 kamper har vært dommere  som har hatt OK kontroll på kampen, en god tone med spillerene og få feil.

Når også en del av dommerne kan bruke maaaasse tid på å pirke på frispark godt inne på egen banehalvdel og 3 minutter senere la Cornere bli slått fra et stykke utenfor Sirkelen (Som faktisk betyr noe) og lar Stygge taklinger og albuer gå ustraffet mens å klage over at man blir klippet ned litt i overkant mye som regel blir gult kort.

Når også det i så og si hver eneste kamp blir dårlig stemning er det kanskje på tide med en liten revurdering av hva som er viktig i fotballen og en litt mer bevisst holdning til hva man dømmer (Og har dømt, Jeg synes dommere bør holde seg på samme linja gjennom kampen og dømme likt i like situasjoner) hva på og hvor man legger lista for kort og frispark (Alt for mange kamper blir stykket for mye opp av pirking på Detaljer og for lite fordel ball)

---------------------------

There`s two opinions. Mine and the wrong one
Jeremy Clarkson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f