Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gooner

Bedriftsspiller

Ble medlem: 26 jan 08
Innlegg: 16

Lagt til: 20 jul 10, 09:52

Er det bare kulturen her i byen som er et problem?

Flere har prøvd seg med et tilbud for oss som liker å dra å se på kamp på pub/bar, men lite har fungert og blitt et godt varig tilbud. Du nevner Three Lions, og det er nok et godt eksempel. Har selv ikke vært der, men har flere som har vært innom og gitt positive tilbakemeldinger. Selv har jeg vanket noen år på UpTown i Kristiansand. Puben hadde meget godt besøk før og under kamper, men også greit med liv utover kveldene i helgene.

Harveys sportsbar (litt annet konsept) har slått to store fluer i en smekk, når de i tillegg på helgene får fullt hus utover natten. Ikke store plassen for dansegulv (men noen rører på seg i forskjellige rytmer), men likevel et av de mest populære plassene i byen. Bar(T) er vel det "nærmeste" konseptet til Harveys i denne byen, og det er vel heller ikke en plass som har fått folkene til seg i stort antall helg etter helg.... Det er også mange sportspuber/barer i mange byer rundt omkring i Norge, som har bra besøkende både under og etter kamp.

Hvorfor lykkes man ikke med Kjellærn sportspub?

Tror nok Tøfflus er inne på en viktig faktor, nemlig det å markedsføre seg. Skjer det noe spesielt der? Evaluering er en annen faktor: hvorfor trekker de ikke folk? Er det flere enn meg av kundene, som opplever plassen som "stille,kjedelig, og lite profesjonell i enkelte områder"? Siden det er "plankehaugen" som eier/driver denne puben, så er det rart at ikke flere støtter opp om denne i utgangspunktet, og er mer engasjert i dette utestedet.

Det er ikke lett å snu en kultur, det skal de ha i sitt forsvar. Likevel, når det fungerer i de aller fleste andre byer, så burde det gå i plankebyen også.

Hadde vært artig om noen som har tall på hvordan Kjellærn sportsbar gjør det, gir en lyd ifra seg. Kun for egen nysgjerrighet. Er det bedre enn forventet, er det som forventet, eller har de rett og slett bommet.

 

Jeg håper for all del at Kjellærn kan bli et bra alternativ til å se kamper (istedenfor å være hjemme), samt at man kan gå ut  på kveldene i helgene å nyte noe godt å drikke. Men; jeg det frister ikke når det er 5-10 stk i lokalet, for da får man heller velge andre alternativer både under og etter kamper.....

---------------------------

Victoria Concordia Crescit


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f