Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 12 jul 10, 12:52

Syns egentlig det er greit at dommeren gjorde som han gjorde. Finaler spilles best elleve mot elleve. Her må også spillerne ta noe av ansvaret for at det utviklet seg til å bli en meget stygg kamp.

Når det er sagt, syns jeg det var en feig taktikk av Nederland. De vet godt at det så og si aldri gis rødt kort tidlig i kamper, og utnytter det til det fulle. At både Iniesta og Alonso klarte å fortsette kampen, er ren og skjær flaks.

Jeg forstår godt at van Marwijk reagerer på dommeren; det er aldri gøy å tape en finale. De første to timene etter kamp får man lov til å være dårlig taper.

Jeg regner uansett med at når han får roet seg ned, ser at Spania var det beste laget. Og dersom man skal være korrekt, var det corner i forkant av Spanias mål. Men dersom man skal være enda mer korrekt skulle Nederland hatt to røde kort i starten av kampen, og da ville Spania vunnet lett.

Dette er en seier for fotballen! Spania er det laget som spiller mest attraktiv fotball, og fortjente dermed å vinne. Godt å se at et lag som spiller sin egen fotball vinner, og ikke et av de utallige lagene som har lagt opp en defensiv taktikk mot bedre lag. Fotball skal spilles langs bakken. :-)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340