Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 12 jul 10, 01:22
Endret: 12 jul 10, 01:38
Endret av: Holters

Tabellen vår er 100% korrekt satt opp etter NFFs regler fremfor vanlig praksis. Ved mindre kamper spilt, så skal laget med flere kamper spilt gå foran ved poenglikhet. Regelen i seg selv er selvsagt mest aktuell dersom lag ved fullendt sesong bare har møtt opp til f.eks. 29 av 30 kamper. For eksempel i 7. divisjon, der det faktisk hender at en del lag ikke stiller til kamper.

Dette har stort sett aldri vært noe problem, da det svært sjeldent har hendt at så mange kamper har vært utsatt som nå. Tidligere har tabellen sett litt merkelig ut i starten av sesongen, men etter 4-5 runder, så ser den som regel lik ut som alle andre steder.

Jeg er helt enig i at det trolig burde vært gjort anerledes underveis i sesongen siden folk har lagt seg til en bestemt vane for hvordan tabellen skal se ut, og det er unødvendig å forvirre folket med petimeterregler.

Denne rettelsen har stått på blokka lenge, men vi har begrenset med tid og ressurser. Vi kan rett og slett ikke etterkomme hver eneste lille ting som blir påpekt eller innføre alt som er av ønsker og tilbakemeldinger. Vi ønsker det så gjerne, men det går dessverre ikke alltid.

Opprinnelig postet av Fjedjik
Fkksupporter.net var en av de første til å stryke lyns poeng (dette ble gjort før NFF faktisk vedtok hva som skulle skje med kampene) Hvorfor denne inkonsekvens - følger ffksupporter.net NFFs reglement når det passer?

Det var da voldsomt som du skulle hisse deg opp over en så liten ting? Hva er det du egentlig forsøker å insinuere?

Nå har du i hvert fall fått servert forklaringen, så får vi se om vi en vakker dag har tid til å omprogrammere tabellen, slik at du slipper å irritere deg over dette vanvittige frustrasjonsmomentet...

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f