Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kratos

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 11 jul 10, 21:15

Opprinnelig postet av mysthical

Opprinnelig postet av Holters

Helt enig i det, men Askar løper en del smarter enn Odi, og er i mine øyne en mer komplett fotballspiller, selv om heller ikke Askar er noe teknisk vidunder. Mitt poeng var uansett bare at folk skriker etter bytter og endringer bare for byttene og endringene sin skyld, og ikke først og fremst på bakgrunn av reelle vurderinger av spillernes ferdigheter.

Men Odi er ung og utvikler seg fortsatt. OK spillerforståelse er ikke alltid så lett å lære deg når du har kommet så langt, enten har du det eller ikke. Men hvorfor ikke gi Odi flere sjanser, er jo bedre en ingen. Folk husker vel Tarik hvor mye vi rev av oss hår de første mnd. Odi har jo mindre mulighet til å utvikle seg hvis han ikke får prøve seg på a-laget. Askar er jo heller ingen spiss og jeg tror at vi kunne hatt like mye nytte av Odi på topp som askar og askar på høyre back er mye mer farlig en som spiss med tanke på sine offensive løp. Men det er da min mening, høgg gjerne hode av meg :P

Akuratt mitt poeng. Nå har folk ropt å skreket på at ungdommen må få prøve seg og poengtert viktigheten med utvikling og tålmodighet. Hvor har det blitt av den da ? Hvordan skal Odi kunne utvikle seg videre hvis han ikke får prøve seg på et høyere nivå ? Og da snakker jeg ikke om 5 min her og 5 min der... Kampbildet i dag var slik at forsvaret til Follo var trege og på bærtur flere ganger, og når de da får en utvisning og i tillegg ligger under og må fram, blir det voldsomt med bakrom. 

 

"Glemme denne kampen" ? Vi tar tre livsviktige poeng, vi scorer tom på vår første sjangse, hva tror folk vi er ? Barcelona ? Vi er et middels Adeccolag, ikke noe mer enn det.  Kan hende gilmek og gamboa kan endre på det når de kommer, kan hende ikke. Det kan også hende at vi er for langt bak poengmessig når de kommer til å være topplag. FFK gjorde en stor feil da de sparket Tom Nordlie og det ser vi resultatet av nå. 

Etter min mening er vi 100% avhengig av 6 poeng i hengekampene for å i det hele tatt ha en sjangs til å rykke opp etter hvordan sesongen har utviklet seg...

 

---------------------------

To Telos Arheezee Torah


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340